O KOMPANIJI

Pouzdanost, efikasnost i kvalitet usluge je ono što kompanija RIM GROUP preko dvadeset uspešnih godina pruža svojim klijentima, baveći se uvozom i distribuciijom proizvoda široke potrošnje, zauzimajući vodeće mesto u toj oblasti.

Pažljivo biranje i poznavanje brendova, dobra pokrivenost tržista i stalno ulaganje u razvoj opreme i kadrova, čine kompaniju RIM GROUP prvim i trajnim izborom svih saradnika, potrošača i partnere sa kojima posluje.

Više od 5000 zadovoljnih kupaca u svakom trenutku može da računa na najviši kvalitet usluga koje nudi RIM GROUP. Razlog tome je preko 8.000 istovarnih mesta na teritoriji Republike Srbije, više od 100 dostavnih vozila i vozila za prodavce koji svakodnevno stižu do velikog broja klijenata, kao i 3500 m² magacinskog prostora na nekoliko kilometara od ukrštanja tri auto-puta koji povezuju Srbiju sa ostatkom Evrope.

Iz bogate palete proizvoda koje distribuira RIM GROUP, izdvaja se brend HARIBO, koji od 2017. godine postaje brend sa najvećim učešćem u prodaji u kategoriji bombona. Kompanija RIM GROUP je uvoznik proizvoda MELITTA iz Nemačke, a jedna je i od vodećih kompanija koja se bavi uvozom konditorskih proizvoda iz Turske – ETI (Popkek, Tutku keks), ELVAN (Toffix bombone, Fondante), BEBETO KERVAN gumene bombone, SIMSEK. Svoj put do kupaca preko RIM GROUP-e ostvarili su i brendovi Durukan, Elit chocolat i Patos, Paloma.

Pored distribucije uvoznih konditorskih proizvoda, kompanija RIM GROUP je distributer i domaćih proizvoda fabrike CANDY RUSH koja je osvojila tržište svojim visokokvalitetnim proizvodima – Pandalada krem, Simka krem, krem bananica, čokolada za jelo i čokolada za kuvanje, i fabrike NEVENA, koja je jedno od najzvučnijuh imena na tržištu kozmetičkih proizvoda sa svojom Baby kozmetikom, ali i brendovima, od kojih se izdvajaju, Fresh step, Ego deo, Puzzle kolekcija.

0 +
Broj kupaca
0 +
Istovarnih mesta
0 +
Površina magacina
0 +
Vozila