USLUGE

PRODAJA

RIM GROUP ima izuzetan prodajni tim koji broji preko 50 ljudi zaduženih da kupcima širom zemlje i regiona na što bolji način prezentuju brendove, pozicioniraju proizvode i učine ih dostupnim u svakoj radnji.

O uspešnoj strategiji naše prodaje govori fantastična poslovna saradnja sa najvećim maloprodajnim lancima u zemlji – Delhaize, Mercator S, Metro, Aman, Aroma, Univerexport, DM drogerie.

DISTRIBUCIJA

Kompanija RIM GROUP jedna je od značajnijih distributera proizvoda široke potrošnje. Pozicionirala se efikasnom strategijom planiranja, brzim i proverenim protokom robe i informacija i izizetnom kontrolom u sektoru transporta kako bi se obezbedio najbolji način na koji će proizvodi doći do svojih konzumenata. Svetski brendovi koji se već dugi niz godima šire našom distributivnom mrežom, ali i domaće kompanije koje su nam poverile svoje proizvode, potvrda su uspešnog poslovnog sistema koji smo uspostavili.

LOGISTIKA

Znajući koliko je vreme važno, naročito u savremenom poslovnom svetu, a zahvaljujući kapacitetima kojima raspolažemo, u mogućnosti smo da izvršimo isporuku visokokvalitetnih proizvoda našim kupcima za manje od 24 sata i time opravdamo poverenje koje nam je ukazano. Brzina i tačnost, smanjenje troškova, a povećanje profita su glavne odrednice kojima se vodi naš tim za logistiku.